Атидже Вели от Джебел: Приоритет на ДПС е оперативните програми да стигнат до малкия бизнес

ЕП гласуваха помощ за малкия и средния бизнес, за да се възстанови след пандемията. 750 милиарда евро бяха заделени за целия ЕС, но малкият и среден бизнес в Бълтария, включително и в Джебел, не е получил нито стотинка. Това заяви евродепутатът от ДПС Атидже Вели на предизборна среща в Джебел. На нея присъстваха председателят на партията Мустафа Карадайъ, който е и водач на листата за Кърджали, зам.-председателят д-р инж. Хасан Азис, кмет на Кърджали и експретът по социална политика д-р Хасан Адемов.

Джебел1

Приоритет на ДПС е да се задвижат оперативните програми, да стигнат парите до малките и млади земеделските производители, до животновъдите, до тютюнопроизводителите, заяви още Вели.

Тя припомни и големия опит на ДПС като партията, която е участвала в разписването на програмите и за първия, и за втория оперативен период.

Джебел3

Европейските пари не стигат до малкия и среден бизнес, защото управляващите не знаеха как да ги напишат. Сега обаче, едни наши опоненти, които казват: „Има как“, обявиха, че щели да направят земеделието на България приоритет и да подпомагат малките производители, за да произвеждаме българска храна. Нали точно те написаха Стратегически план за земеделие на България и всеки може да провери какво точно е записано в него, добави Вели.

Джебел9

Навсякъде ни посрещат с думите: ДПС е най- разумната, най-отговорната и най-диалогичната партия. Цяла България очаква от ДПС да реши кризите. Първо политическата, след това и обедняването, заяви още евродепутатът.

Време е за разум, за отговорност и диалог, за да може проблемите на хората да влязат в Народното събрание и да се решават. Това може да го направи само ДПС, подчерта Атидже Вели.

 

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност