Илхан Кючюк: ДПС ще вкара в парламента дневният ред на хората от област Габрово

Да дадем мощна подкрепа на младия Юсеин Вейселов, за да може със самочувствие и гордост да влезе в парламента и да вкара дневния ред на хората от Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в дневния ред на 49-тото Народно събрание. Това заяви лидерът на европейските либерали Илхан Кючюк на предизборна среща на ДПС във Севлиево. На нея присъстваха председателят на партията Мустафа Карадайъ, както и експертът по социална политика Хасан Адемов.
20230306 113534
Ние нямаме право да изпускаме този шанс, да имаме народен представител, който с подкрепата на своите избиратели да може да участва в изграждането на стабилна и сигурна държава. Той знае проблемите на региона и ще работи за тяхното разрешаване, добави Кючюк и припомни, че когато ДПС е било в управлението, са били ремонтирани много пътища, улици, направени са водопровод и канализация в много от по-малките населени места. 
IMG 20230306 113640
 
След това правителството на ГЕРБ и на "Продължаваме промяната" донесоха ли решение на проблемите в областта, които касаят избирателите на ДПС, попита Кючюк и даде отговора:. „Точно обратното, проблемите се задълбочиха, отношението към нас стана все по – неглижиращо , засили се и арогантността на политическите ни опоненти към ДПС, каза Илхан Кючюк.
Затова, нека с разум и отговорност да гласуваме. ДПС е партията, която винаги е давала и продължава да дава послания за диалог, за обединение. Това е партията с опит – местен, национален, европейски, има приятелите, които ни поддържат, каза още Илхан Кючюк.
IMG 20230306 120108
 

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност