Йордан Цонев във Велико Търново: Нищо в българския парламент не става без ДПС! ДПС е интелект, опит и сила!

Нищо в българския парламент не става без ДПС! ДПС е интелект, опит и сила! Това заяви зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев, водач на листата на Движението във Велико Търново, по време на предизборна среща в старата българска столица. В събитието участваха още лидерът Мустафа Карадайъ, лидерът на европейските либерали Илхан Кючюк и социалният експерт на партията д-р Хасан Адемов.

Велико Търново7

ДПС най-сериозната партия, подчерта Йордан Цонев.

Две години няма мнозинство, няма правителство. Но в тези две години, въпреки тежките думи, които се изричат срещу нас, въпреки езика на омразата, който продължава и е характерен за български политически живот с изключение на нашата партия, нищо в българския парламент не става без ДПС, нищо, категоричен бе зам.-председателят на 48-ото НС.

Велико Търново12

В тези две години: започва да се прави бюджет - без ДПС не става, започват да се гледат важни закони за компенсациите на бизнеса, на хората, за преодоляване на кризата - без ДПС не става ДПС, продължи Цонев.

Уверявам ви, че не става въпрос за гласовете на ДПС. Става въпрос кой да менажира процесите. А процесите ги менажираха хората от ДПС, подчерта зам.-председателят на партията.

Велико Търново9

В нашата стая идваха депутати от всички парламентарни групи. По телевизията и от микрофоните на трибуната се кълнат колко сме били лоши, а после кротичко влизат в нашата стая – може ли да поговорим. Това е ДПС. ДПС е интелект, ДПС е опит, ДПС е сила! ДПС е абсолютно непреодолим фактор в българската политика, заяви Йордан Цонев.

Велико Търново10

Трябва да сте горди с нашата партия, дори когато не сме в управлението, дори когато говорят по наш адрес лоши неща. Говорят, защото така са свикнали, защото нямат философия, защото нямат лице. Тяхното лице е да говорят срещу, каза още Йордан Цонев.

Дали ще има правителство България в следващия парламент или не, зависи от ДПС. Ние ще направим всичко възможно да има правителство, увери водачът на Търновската листа.

Много е трудно да обясниш на външен наблюдател как с 35 - 40 депутати ще наложиш волята си пред 240. Това става с можене, с авторитет на всички нива, с експертиза, с визия за бъдещето, с лидери които знаят, какво и как да направят. Това е нашата партия. Затова сме толкова силни, затова ги дразним, заяви Йордан Цонев.

Имаме самочувствие, имаме сила, имаме връзка с вас, знаем какво правим. Имаме представителство на всички нива, уважавани сме в Европа, уважавани сме във Вашингтон, уважавани сме в Анкара, уважавани сме в Атина, уважавани сме навсякъде, обобщи Цонев. И призова съпартийците си да работят така, че ДПС отново да има двама народни представители от Велико Търново.

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност