Мустафа Карадайъ във Ветово: Време е за диалог, за да намерим политическата формула за изход от кризата

Когато говорим, че изходът от най-голямата криза в държавата – политическата, е в диалога между партиите, ние нямаме предвид само постигането на съгласие, обединение и заедност. Нужен е диалог за намиране на устойчивите политически формули за решаване на проблемите на хората и на държавата. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборна среща във Ветово. На нея присъстваха евродепутатът Искра Михайлова, експертът по социална политика д-р Хасен Адемов и водачът на листата на ДПС за Русе Ализан Яхова.

Ветово7

Първа задача е да спрем това прогресивно обедняване и веднага след това да си поставим важни цели - да достигнем средните европейски стандарти на живот, заяви председателят на партията. Той подчерта, че неслучайно мотото на партията е „Разум, отговорност, диалог“. 

Ветово1

Разум ни е нужен, за да сканираме, за да анализираме, за да оценим параметрите на тази криза. Решенията за изход от нея трябва да бъдат взети с отговорност и в диалог да бъдат реализирани и материализирани в реалния живот. Само така ще се решат проблемите на хората, каза още Карадайъ.

Ветово2

Големите теми са обедняването, инфлацията, работните мести, доходите, а дневният ред на хората е да спрем прогресивното обедняване. Със същите пари, с които купувахме миналата година едни неща, сега можем да купим половината. Инфлацията е голяма, работните места са несигурни, а и там където има работни места, доходите не растат така, както цените, добави Карадайъ.

Ветово4

Във Ветово сме , за да кажем, че е време за ДПС. За разум, отговорност и диалог. Време е дневният ред на хората, включително и от Ветово, да стане дневен ред и на Народното събрание, заяви лидерът на ДПС и поясни как това ще стане.

Ветово5

Излъчваме двама народни представители от ДПС в област Русе, депутатите от ДПС стават 49, участваме в мнозинството на Народното събрание, което ще излъчи следващия редовен кабинет и Министерският съвет ще започне да работи по дневния ред на хората“, категоричен бе Карадайъ.

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност