Мустафа Карадайъ от Руен: Да подготвим младите хора за професиите на бъдещето

Трябва да подготвим младите хора за новите професии, които навлизат масово в света. Това са професиите на вашето поколение, на бъдещето. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на среща с младежи в Руен.

Руен13

Той се обърна към тях с апел винаги да бъдат най-подготвените, изпреварващо да се развиват. Ние сме част от ЕС и трябва да бъдем конкурентни на пазара на ЕС, каза Карадайъ.

Той заяви още, че за да се развиват районите, трябва да се използват местните ресурси и
потенциал и към тях да се прибавят знанията и хъса на младите хора, които ще работят за по-доброто им бъдеще като създават нови работни места.

Руен2

Няма друга партия, в която приемствеността да е толкова важна. В ДПС политиката не се прави за младите хора, а се прави с младите хора, заяви Карадайъ.

За това е нормално най-младият депутат да е от ДПС и най-голям дял млади депутати да има от ДПС. Винаги е било така, за да има приемственост на поколенията, за да градим с отговорност собственото си бъдеще в Родината, добави лидерът на ДПС.

Руен3

Като казваме, че е време за ДПС, имаме предвид, че е време за разум, за отговорност, за диалог, за поставяне на дневния ред на хората като дневен ред на политиците, заяви по-късно Мустафа Карадайъ на предизборна среща със актива и симпатизанти на ДПС в Руен. В нея участваха водачът на Бургаската листа Севим Али, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Вели, социалният експерт Хасан Адемов.

Младежи Руен 1

Времето е депесарско, а това означава да направим така, че да сме част от мнозинството, което ще излъчи ще излъчи следващия редовен кабинет и ще работи по дневния ред на хората, уточни лидерът на ДПС.

Младежи Руен 4

Навсякъде хората казват, че основният проблем е обедняване. И продължаваме прогресивно да обедняваме. Ние трябва да направим така, че да спрем това обедняване. И след това да си поставим за цел да достигнем средните европейски стандарти на живот, заяви още Карадайъ.

 

 

 

 

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност