Небие Кабак от Сърница: ДПС дава път на младите хора, те са двигател на положителни процеси

Ние, младите, сме двигател на положителните процеси. Винаги се борим държавата ни да бъде по-добро място за живот, защото нашето поколение знае как и може да го направи. Това заяви Небие Кабак, втора в листата на ДПС за Пазарджик на предизборна среща в Сърница. В нея участваха лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Вели, социалният експерт на партията д-р Хасан Адемов. Водач на листата е Делян Пеевски.

Сърница3

ДПС е партия, която дава път на младите хора в политиката. Вече 2 пъти имам честта да бъда най-младият народен представител в българския парламент, каза Кабак. Тя честити Свещения месец Рамазан и призова: "Да успеем да оползотворим най-свещеното време от годината с разум.".

На тези избори най-младата листа в област Пазарджик е листата на Движение за права и свободи. И така, както е казал нашият почетен председател д-р Ахмед Доган, „изборите са празник, който трябва да бъде воден от младите хора“. Разбира се, няма как да не отбележа и привилегията, която имаме, водач на листата да бъде г-н Делян Пеевски, каза Небие Кабак.

Сърница2

Но какво всъщност се случва в държавата ни? От избори на избори политическата криза стана все по-дълбока. Вече 2 години живеем в безвремие - липсва лидерство, липса на отговорност, липсват адекватни решения, посочи още Небие Кабак.

Сърница7

Тема номер едно в тази предизборна кампания е обедняването. Някои казват, че инфлацията е привнесена от Европа. Но статистиката сочи, че инфлацията в България е двойно над средната за Европейския съюз. Достигнахме в момент, в който където пипнеш в държавата, изскачат проблеми поради липсата на отговорност, поради липсата на редовно правителство, каза още Кабак.

Община Сърница е една от най-добре управляваните общини. Тя е пример как управлява ДПС. Крайно време е и държавата ни да бъде управлявана така, както се управлявана община Сърница, заяви Небие Кабак.

Сърница9

Нашите приоритети са да овладеем инфлацията, да отстоим средствата от Плана за възстановяване и устойчивост, от оперативните програми и от Стратегическия план за земеделие, което в цифри е 60 милиарда лева, подчерта Кабак. И призова: "Да гласуваме с номер 13, за да може ДПС да бъде незаобиколим фактор при създаването на редовно правителство.".

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност