Халил Летифов в Казанлък: Всички очакват ДПС да е разумната сила. Само ДПС има план за излизане от кризата

Оказва се, че правовият ред и демокрацията, които сме създали с огромните усилия на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, са наистина много крехки. Демокрацията, правата  и свободите на българските граждани трябва да се отстояват всеки ден. Това заяви заместник-председателят на ДПС и водач на листата за Стара Загора Халил Летифов на предизборна среща в Казанлък. На нея присъстваха председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Вели, както и експертът по социална политика д-р Хасан Адемов. 

Казанлък1

За да ги отстояваме, трябва да гласуваме с разум и отговорност. Тогава ще има и искрен диалог, добави Летифов.

Казанлък3

Той заяви, че всички погледи сега са насочени  към ДПС като очакват това да е партията, която да поведе този диалог и да поеме отговорност, да е разумната сила.

Тогава нека  ДПС бъде и първата сила, призова Летифов.

Казанлък4

Той е уверен, че председателят на ДПС Мустафа Карадайъ ще положи всички усилия да разреши политическата криза, която пречи да се решат всички останали.

Казанлък5

Само ДПС има план за излизане от криза и има регионални планове. Ние знаем какви са проблемите на регион Стара  Загора. Сред тях са проблемите на енергетиката, на розопроизводителите, на земеделците.  Един от най-важните е за свързаността като цяло, тъй като оттук минават едни от най-важните пътища - магистрала "Тракия", подбалканския път, връзките север-юг. Тази свързаност създава огромен трафик и най – черните неврологични точки, които години наред очакват своето решение, обясни Халил Летифов.

Казанлък11

ДПС е част от решението на проблема, без  ДПС политическата криза не може да бъде решена, без ДПС не може да се намери устойчиво решение на останалите кризи, заяви заместник-председателят на партията.

Казанлък12

Той заяви още, че експериментите в политиката си имат цена, която я плащаме всички ние.

Експериментите водят до нови експерименти за сметка на сигурността на българските граждани. Единствената инвестиция на нашия разум е номер 13, всичко друго е компромис и задълбочаване на кризите. Решението на кризите минава през ДПС, заяви Халил Летифов.

Казанлък13

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност