Интервюта

Танер Кабилов: Битката на ДПС винаги е била и ще бъде за националните приоритети

Битката на ДПС винаги е била и ще бъде за националните приоритети. Това каза Танер Кабилов, кандидат за народен представител от листата на ДПС в 25 МИР София, в предаването „Добър ден България“ на Радио „Фокус“.

Танер Кабилов допълни, че енергията на младите хора винаги е била в основата на прогреса на човечеството и това е начина да се постави основата на една солидна промяна. Затова в листите на ДПС има толкова млади и образовани хора, посочи той.

„Ние повече от пет години призоваваме от всички възможни трибуни системните партии да седнат на масата на преговорите и да начертаят национални приоритети и в следващите 10, 15, 20 години страната ни да има ясна посока. Защото в последните години ние наблюдаваме инерциален ход на държавата, което в никакъв случай не е добре. Нямаме стратегия, няма концепция как трябва да се движим. Затова и нашите приоритети са изключително ясни. Ние сме за ускорен иновативен икономически растеж, за устойчива зелена икономика, за развитие на икономиката на знанието в посока на дигитализация на всички сектори, съответно за насърчаване на инвестициите в нашата страна, които ще доведат до сериозен ръст на икономическите показатели от порядъка на 6-7%. Защото трябва да знаете, че заетостта и високите доходи са естествената социална защита на едно общество от различни кризи“, допълни Танер Кабилов.

Той подчерта, че отличителната черта на ДПС е усърдието и старателността на всеки член на партията и уточни, че основна задача на управлението е да създаде среда, в която икономиката расте, а институциите да се концентрират в изграждането на нещо смислено. Кандидатът за народен представител от листата на ДПС в 25 МИР София Танер Кабилов допълни, че предстои най-важният избор, този на 4-ти април и призова избирателите да гласуват с бюлетина № 9.

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност