Интервюта

Участие на зам.-председателя на ДПС Йордан Цонев в "Лице в лице" по БТВ

Смятаме, че през последните 10 г. операционната система на България и държавността беше тежко бъгната. Взаимодействието и взаимният контрол между институциите бяха нарушени, парламентът беше превърнат в „гумен печат“ на премиера – сутрин едно решение, вечер друго.Това заяви в студиото на „Лице в лице“ зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев.


Цонев обясни, че дълги години ДПС се е борила България да влезе в Еврозоната, а политиците трябва да обяснят на хората, че Еврозоната носи позитиви от гледна точка на финансова стабилност, кредитиране и сигурността на цялата система.


„Моите уважения към Христо Иванов и „Да, България!“ обаче да говориш, че в България през последните 10 г. има ендемична корупция, когато два пъти си бил коалиционен партньор на ГЕРБ, вицепремиер и министър – какво гледал си корупцията отблизо, или важи старата приказка, че „Корупция е това, в което не участвам“, каза още Цонев. По думите му са разделили партиите на статуквото и промяна, за да могат лесно да прекарат кабинет на статуквото. Цонев заяви, че без доказателства и съдебен процес виновни по „Магнитски“ няма и ДПС застава зад Пеевски.

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност