Народно събрание

Байрам Байрам към Бойко Рашков: Защо няма проверки срещу тези, които са набеждавали със сигнали активисти на ДПС преди изборите? Защото това са Ваши устни заповеди

Народният представител от ДПС Байрам Байрам представи пореден случай за полицейски тормоз преди изборите през лятото на миналата година, когато предупредителен протокол е подписала Миглена Иванова, член на Областния съвет на ДПС, Монтана. Той попита министъра в оставка Бойко Рашков на какво основание това е станало, след което заяви, че отново не е получил конкретен отговор.

Отново не казахте - кой ги подава тези сигнали, дали са направени проверки към лицата, които са подали тези сигнали и защо активисти на ДПС са били  тормозени с тези предупредителни протоколи, заяви Байрам.

Народният представител припомни, че има двадесет хиляди подобни случая, почти всички са заради фалшиви сигнали.

Има ли някакви проверки, образувани срещу лицата, които са набеждавали активисти на нашата партия, че са купували гласове? Образувани ли са срещу тях някакви проверки, попита Байрам и даде отговор : „Не, не са, защото са по Ваши устни заповеди“.

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност