Народно събрание

ДПС е № 57 в бюлетината за местните избори

Движението за права и свободи (ДПС) е № 57 в бюлетината за местните избори, които ще се проведат на 29 октомври. Жребият бе изтеглен днес в Централната избирателна комисия (ЦИК).

Измина много тежък период за местната власт, за гражданите на нашата страна. Време е за ново начало, каза народният представител и лидер на Младежко ДПС Сезгин Мехмед след жребия.

Време е арената за битките да стане терен за ново начало - и на новите технологии, и на новите възможности за местната власт. Проблемите на хората имат нужда от решение. А проблемите на хората могат да бъдат решени, ако ДПС участва в местната власт, посочи Мехмед .

Общините с кметове от ДПС се превърнаха в еталон за управление  на местната власт, каза още Сезгин Мехмед. Той призова всеки, който не е взел решение за вота си на 29 октомври, да посети общините с кметове от ДПС, за да види как Движението управлява в местната власт.

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност