Народно събрание

ДПС се срещна с Националния борд по туризъм

Законодателни инициативи за решаване на проблемите на туристическия бранш обсъдиха на среща представители на ПГ на ДПС и на Националния борд по туризъм.

DPS Bord Turizam

В срещата участваха зам.-председателят на ДПС Станислав Анастасов, Адлен Шевкед, зам.-председател на парламентарна Комисия по икономическа политика и иновации, Небие Кабак, член на парламентарната Комисията по туризъм и доц. Петър Чобанов, член на парламентарната Комисия по бюджет и финанси.

С тях разговаряха Полина Карастоянова, изпълнителен директор на Националния борд по туризъм, Мартин Захариев, зам.-председател на УС на Борда и адвокат Янита Тончева. Те поставиха въпроси, засягащи туристическите организации.

DPS Bord Turizam2

Представителите на Борда отбелязаха дефицитите в закона за туризма и представиха своите предложения за промени в законодателство, както и своите предложения за актуализация на бюджета в сектор туризъм.

Представителите на Националния борд по туризъм изразиха своята подкрепа и готовност за съдействие с експертиза при реализирането на конкретни политики, които биха укрепили бранша.

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност