Народно събрание

Мустафа Карадайъ: Ако ДПС бъде поканено на разговори, ще се отзовем

Ако получим покана от „Продължаваме промяната“, а и не само от тях, ние ще се отзовем на тази покана. Такова е решението на ръководството на Движението за права и свободи. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Крадайъ пред журналисти в парламента. Преди ден „Продължаваме промяната – Демократична България“ заявиха, че ще поканят всички парламентарни групи на разговори по предложените от тях проектосъстав на кабинет и управленска програма.

Друг е въпросът, че сутринта г-н Кирил Петков изразил някакво по-различно становище. Не знам дали е лично мнение или позиция  на парламентарната им група. Но при всички случаи, ако има покана, ние ще се отзовем, уточни Карадайъ.

Нещо повече - ние имаме какво да кажем, има и какво да чуем, надяваме се, от тях, защото страната се намира в много сложна ситуация и ние ще направим възможното за преодоляване на политическата криза, за да преодоляваме и другите кризи, категоричен бе лидерът на Движението. 

Попитан как ще коментира проектокабинета на „Продължаваме промяната – Демократична България“  Карадайъ заяви: „Ние досега не сме били поканени на разговори, ако бъдем поканени, ще се отзовем.“. 

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност