Народно събрание

Хамид Хамид: Няма да участваме в сценарий, разиграван от олигарха Прокопиев

Парламентарната група на ДПС няма да подкрепи създаването на временна комисия за промени в Конституцията. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид от парламентарната трибуна.

Има постоянна комисия по конституционни и правни въпроси, където този дебат може и трябва се състои, подчерта той.

Днес ние ще представим на всички парламентарни групи нашия проект за изменение и допълнение на Конституцията на Република България. Направете го и Вие - дайте и вашия проект и тогава създавайте временна комисия, обърна се народният представител към Христо Иванов ("Демократична България").

Казвате, да не се караме с Вас. Аз нямам такова намерение. Никой не са кара с паднал ангел. Отидохте във Велико Търново, казахте, че ще ги биете всички. Взехте ли мандата от Велико Търново? И там хората разбраха, че никой не иска олигарха Прокопиев, депутат от Велико Търново, заяви Хамид.

Внасяме нашият проект, търсим подкрепа. Ако я получим, добре. Ако не я получим, продължаваме. Но няма да участваме в сценарий, разиграван от олигарха Прокопиев, категоричен бе зам.-председателят на ПГ на ДПС.

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност