Регионални

Почетният председател на "Балгьоч" гостува на кмета на Община Момчилград

Почетният председател на "Балгьоч", най-голямата изселническа федерация в Република Турция, Турхан Генчоглу гостува на кмета на Община Момчилград Илкнур Кязим.

По време на срещата гостът беше запознат с реализираните проекти в града и населените места, за които той даде отлична оценка. Обсъден бе и потенциалът за икономическо развитие на общината.

Турхан Генчоглу от години има наблюдения над Момчилград и района. Той е един от водещите инвеститори в Турция. Ръководи фамилна компания с активи за милиарди турски лири. Баща му, покойният Мюмюн Генчоглу, е основател на „Балгьоч“, чийто председател е бил и самият Турхан Генчоглу.

"Срещата беше ползотворна и емоционална. Турхан Генчоглу е стар приятел на община Момчилград и е доста добре запознат с даденостите й. Говорихме за условията и процедурите за инвестиции, които предлагаме. Надявам се, че разговорите ще дадат положителен резултат", заяви след срещата Илкнур Кязим.

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност