Регионални

Хората в Черноочене питат депутата от ДПС Байрам Байрам за ток, дърва и помощи

Минималният осигурителен праг на земеделските стопани бе една от темите, които вълнуваха хората в Черноочене по време на срещата им с народния представител от Движението Байрам Байрам. Той имаше приемен ден в офиса на ДПС в Черноочене.

Освен от политическа ситуация в региона и страната, хората се интересуваха от промените в законите социалното подпомагане. Те коментираха критериите и праговете за отпускане на месечни помощи за деца и др.

Доставките на дърва за огрев бе още един от въпросите, който поставяха хората. Те изразиха огромното си притеснение от очаквания скок в цените на тока след края на наложения мораториум.

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман представи своите виждания по актуалните теми и влиянието им върху малките общини. Той представи подготвените и внесени в Народното събрание от ДПС законодателни промени.

На срещата в Черноочене присъстваха председателят на Общинския съвет Бедрие Газиюмер, цялото общинско ръководство, служители, кметовете и кметските наместници на населени места, граждани.

Това е поредната среща с избиратели от региона. Виждам, че хората се нуждаят от по-чести срещи. Проблемите им са идентични, коментира след Байрам Байрам.
Идеята ни е хората да могат персонално да разговарят с нас, да търсят съдействие, да дават своите препоръки. Гражданите искат проблемите им да бъдат чути. И ние правим всичко възможно, гласът им да бъде чут от властимащите, подчерта Байрам Байрам.

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност