Събития

Депутати на ДПС бяха на вечеря-ифтар в Сърница

Зам.-председателят на ДПС и на ПГ на Движението Халил Летифов и народните представители Небие Кабак, Елхан Кълков и Хайри Съдъков присъстваха на вечеря-ифтар в Сърница. Тя бе организирана в свещения месец Рамазан съвместно от общината, посолството на Република Турция и община Осман Гази в Бурса, Турция. Специален гост на вечерята-ифтар бе Н. Пр. Айлин Секизкьок, посланик на Р Турция в България.

Ифтар Сърница

Тази година отново имахме възможността да възобновим традиционната вечеря-ифтар, която организираме в свещения месец Рамазан, каза кметът на Сърница Неби Бозов. Той благодари за сътрудничеството на Н.Пр.посланник Айлин Секизкьок, както и на управата на Осман Гази.

Ифтар Сърница3

Изказвам благодарност и към Главно мюфтийство и местните джамийски настоятелства за богатата религиозна програма, която ни представиха. Нека в тези свещени дни и нощи Всевишният Аллах приеме ибадетите ни и ни дари със своята безкрайна благодат, каза Неби Бозов.

Ифтар Сърница4

Намирайки се в свещения месец Рамазан, отправяме молба към Всевишния дуите и ибадетите ни да бъдат приети, каза и народният представител от ДПС Небие Кабак.

Ифтар Сърница5

Ифтар Сърница1

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност