Събития

ДПС с нов призив за Турция. Праща дарения на всеки час

Дарения на всеки час изпращат структурите на ДПС в страната за десетките хиляди семейства на загиналите в опустошителните земетресения в Турция и за стотиците хиляди пострадали и останали без дом хора.

Дарителска кампания Хасково3

Лидерът на Движението Мустафа Карадайъ отиде в Хасково, за да провери лично организацията на мащабната дарителска кампания. Складовата база в града е основният логистичен център на ДПС, в който се събират помощите от цялата страна. От Хасково тировете с дарения отиват в базата в Одрин, където се разпределят според нуждите на пострадалите в Турция.

В Хасково Карадайъ се включи в товаренето на поредния камион. Тирове с помощи тръгват на всеки час към южната ни съседка. Досега ДПС е изпратило 34 тира, десетки микробуси и леки коли с дарения за бедстващите хора в Турция.

Кампанията в помощ на пострадалите от опустошителното земетресение продължава, заяви Карадайъ.

Дарителска кампания Хасково1

ДПС, което е в непрекъсната връзка с посолството на Република Турция у нас, с кризисния щаб в южната ни съседка и с изселническите организации, излезе с нов призив за дарения. В момента десетки хиляди семейства са без покрив над главата. Затова Турция спешно се нуждае от палатки, спални чували, електрически и газови печки, одеяла. Това е най-нужно на пострадалите хора, дарявайте, призова Движението.

Дарителска кампания Кърджали1

Осмият тир от Кърджали потегли днес за Одрин, съобщи кметът д-р инж. Хасан Азис. Той уточни, че част от събраните помощи ще  бъдат пратени в Сирия, която също пострада от разрушителните трусове.

Два тира с хранителни  продукти, одеяла и отоплителни уреди тръгнаха днес от областната структура на ДПС в Шумен директно за Одрин.

Дарителска кампания Шумен

Три камиона и 4 големи буса изпрати Движението в Стара Загора. Успяхме да натоварим не малко дрехи, хранителни продукти, хигиенни принадлежности, над 400 одеяла и други завивки и още много помощи - все дарения от хора за хора. Дарения, събрани в пунктовете ни в Стара Загора, Казанлък, Павел баня,  Гълъбово, Гурково. В процес на организация сме и в Николаево и Раднево, заявиха от ДПС в Стара Загора.

Дарителска кампания Стара Загора

В организацията участваше зам.-председателят на ДПС Халил Летифов.

Хората от Тетевен също се включиха в мащабната дарителска кампания.

Дарителска кампания Тетевен

Кюстендил изпрати храни.

Дарителска кампания Кюстендил

Помощи за Турция отпътуваха и от Руен.

И от Русе за Одрин отпътува първият ТИР с одеяла, дрехи, бебешки храни и памперси, вода и отоплителни уреди, детски легла, консерви и много други продукти от първа необходимост от жителите на цялата област.

Дарителска кампания Русе1

Благодарим на всички от общините Борово, Бяла, Ветово, Две могили, Иваново, Русе, Сливо поле и Ценово. Благодарим за съпричастността, заявиха от местната организация на ДПС.

Дарителска кампания Русе

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност