Събития

Европейски и международни партньори поздравиха ДПС за рождения ден

По повод 31-я рожден ден на ДПС, редица международни и европейски партньори поздравиха структурите на партията през туитър и фейсбук.

Председателят на Либералната мрежа на Югоизточна Европа Роман Якич поздрави партията като написа:

От името на Либералната мрежа на Югоизточна Европа (ЛИБСЕН) бих искал да поздравя нашите приятели от ДПС по повод 31-вата годишнина от учредяването на партията. Благодарим ви за свършената работа. Вие сте доказан защитник на човешките права и свободи. Не само в България, но и в региона и Европа. Респект!

 Президентът на партията АЛДЕ Ханс Ван Баален лично се обърна към председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, като го поздрави за гласуваното му доверие за втори мандат  и пожела добри резултати на предстоящите избори.

От името на Либералния интернационал пожелавам на ДПС успех в борбата с Ковид -19. Както и икономическо възстановяване за социалното благосъстояние на българския народ. Пожелаваме успех на предстоящите избори, за да увенчаете 31-годишната си борба за свободна и просперираща България. Това написа във своя фейсбук Хакима Ел Хаите - Президент на Либералния интернационал.  

рд

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност