Събития

Кметът на Стамболово Аднан Йълдъз: ДПС знае какви са проблемите на земеделските производители и на тютюнопроизводителите и ги решава навреме

ДПС знае какви са проблемите на земеделските производители и на тютюнопроизводителите и ги решава навреме. Това заяви кметът на община Стамболово Аднан Йълдъз, който заедно с общинския председател на ДПС Ербил Халим, проведе срещи с тютюнопроизводители от община Стамболово с цел разяснителна кампания.

Тютюнопроизводители1

За поредна година посетихме тютюнопроизводители на терен и от близо видяхме състоянието на тазгодишната реколта, каза Йълдъз.

Благодарим на Парламентарната група на ДПС за възможността, която се дава след законодателните промени. Благодарение на депутатите от Движението бяха направени корекции в регистъра на тютюнопроизводителите за реколти от 2016 до 2018 г. Както всеки път, ПГ на ДПС знае какви са проблемите на земеделските производители и на тютюнопроизводителите и ги решава навреме, заяви кметът на общината Йълдъз.

Тютюнопроизводители3

Благодарим на членовете на Младежкото ДПС-Стамболово, че успяха да съдействат, за да бъдат направени всички регистрации в СЕУ на ДФЗ на тютюнопроизводителите и земеделските производители на територията на община Стамболово, каза още Йълдъз.

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност