Събития

Мустафа Карадайъ и делегация на ДПС на вечеря-ифтар в Истанбул

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателите на ДПС инж. д-р Хасан Азис, кмет на Кърджали и Ахмед Ахмедов и делегация на Движението присъстваха на тържествена вечеря-Ифтар в Истанбул по повод свещения месец Рамазан.

Ифтар Турция1

Във вечерята-ифтар участваха още народният представител Павлин Кръстев, областните председатели на ДПС в Кърджали, Разград и Шумен - Ресми Мурад, Мехмед Салим и Айсел Руфат, представителят на ДПС в Истанбул Фахри Ватансевер, представителят на ДПС в Тракия Гюнер Четин, представителят на ДПС в Мармара Лютви Юзгюр, кметът на община Авджълар Туран Ханчерли, зам.-областният управител на Истанбул Юзлем Бозкурт и общински кметове на ДПС от разградска и кърджалийска области.

Ифтар Турция5

Делегацията на ДПС бе изключително топло посрещната. Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и представителите на Движението в законодателната и местната власт разговаряха с домакините за сплотеността и солидарността, за силата на празниците и динамиката на събитията.

Ифтар Турция2

Мислите и молитвите ни са насочени, на първо място, към страдащите, към най-уязвимите в нашите общества за здраве, сили и благоденствие. Да бъдем съпричастни и да подадем ръка, коментира зам.-председателят на ДПС инж. д-р Хасан Азис.

Ифтар Турция3

Ифтар Турция4

Ифтар Турция7

Ифтар Турция8

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност