Събития

Мустафа Карадайъ и депутати от ДПС на концерт, организиран от посланиците на Турция и Азербайджан

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ присъства на концерт, който е част от събитията, организирани в чест на 100-годишнината от основаването на Р Турция и на 100-годишнината от рождението на националния лидер на Азербайджан Хейдар Алиев.

Концерт

Домакини на събитието, което се проведе във Централния военния клуб в София, бяха посланикът на Р Турция в България Н. Пр. Айлин Секизкьок и посланикът на Република Азербайджан в България Н. Пр. Хюсеин Хюсеинов.

Концерт3

На концерта присъстваха още зам.-председателят на НС Филиз Хюсменова, председателят на Милли Меджлиса на Република Азербайджан проф. д-р Сабиха Гафарова, зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис, зам.-председателят на ПГ на ДПС и председател на групата за приятелство България-Азербайджан Хамид Хамид, Рауф Алиев - народен представител и председател на Междупарламентарната група Азербайджан-България, народните представители Павлин Кръстев, Осман Мурадов, Байрам Байрам, Мюмюн Мюмюн, Адлен Шевкед, Елван Гюркаш, Ертен Анисова, Анджей Джандев, Джейхан Ибрямов, Дженал Топалова-Яшар, доц. д-р Джевдет Чакъров, Севим Али, Танер Али, Валентин Тончев и Сезгин Мехмед.

Концерт4

Концерт5

 

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност