Събития

Мустафа Карадайъ към младите в ДПС: Бъдете дръзки, но винаги отговорни!

Бъдете мечтатели, бъдете приключенци, бъдете дръзновени, бъдете дръзки! И винаги много отговорни! Все така възторжено градете българското общество! Това написа председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в поздравлението си към Младежко ДПС, което днес празнува своя рожден ден.

Ето цялото послание на Мустафа Карадайъ към Младежко ДПС:

За мен е чест да поздравя най-голямата, най-силната младежка организация – Младежко ДПС, с техния празник и да пожелая от свое име и от името на партия ДПС на всички членове на организацията да са здрави, да продължават да изучават света с непресъхващото младежко любопитство и да не спират да се учат!

Този празник е и повод да кажем, че пред всички стои огромната отговорност да живеем в един сложен и променящ се свят, доста често непредсказуем.

Освен общия стремеж към развитие и успех, всеки един от вас трябва винаги да помни, че всеки човек носи преди всичко лична отговорност за своя просперитет.

Приемете нашите пожелания за здраве и нови успехи! Бъдете мечтатели, бъдете приключенци, бъдете дръзновени, бъдете дръзки! И винаги много отговорни! Все така възторжено градете българското общество!

Честит празник!

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност