Събития

Мустафа Карадайъ на вечеря-ифтар в Чорлу: Минахме през много изпитания, но станахме силна партия

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заедно със зам.-председателите на ДПС Ахмед Ахмедов и д-р инж. Хасан Азис, който е и кмет на община Кърджали, присъстваха на тържествена вечеря-ифтар в град Чорлу, организирана от представителството на ДПС в район Тракия.

Ифтар Чорлу9

Делегацията на ДПС е на посещение в Р Турция. Тя включва още евродепутата Атидже Вели, народните представители Рамадан Аталай, Адлен Шевкед, Имрен Мехмедова, Елхан Кълков, Байрам Байрам и Мюмюн Мюмюн, представителя на ДПС за район Тракия Гюнер Четин, който е и зам.-кмет на община Чорлу, представителя на ДПС за район Мармара Лютви Йозгюр, областни председатели на ДПС и общински кметове от ДПС.

Ифтар Чорлу

Ифтарът бе уважен от областния управител на Текирдаг Азиз Йълдъръм, депутатите от турския меджлис Мустафа Йел и Илхами Йозджан Айгюн, кмета на голяма община Текирдаг Кадир Албайрак и кмета на община Чорлу Ахмет Саръкурт.

Ифтар Чорлу2

В началото на вечерята лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ предаде най-сърдечните поздрави на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган.

Ифтар Чорлу1

"Много съм щастлив, че се намирам сред вас. Благодаря ви за подкрепата и всеотдайната работа на изминалите избори през 2021 година. Гордеем се с доверието и подкрепата, които ни давате”, каза Карадайъ.

Ифтар Чорлу5

Преди 33 години след репресии от страна на тоталитарната власт бяхме принудени да се разделим с нашите близки и роднини. Бяхме прокудени от Родината си, изселихме се от държавата си. Но успяхме. Демокрацията в България дойде с нашата помощ, заяви Карадайъ. И допълни: „Ние платихме и продължаваме да плащаме цената на тази демокрация. През годините минахме през много изпитания. Но те ни направиха по-силни. ДПС стана силна партия!”.

Ифтар Чорлу7

Със специално видео обръщение председателят на Републиканската народна партия СНР Кемал Кълъчдароглу поздрави присъстващите и делегацията на ДПС.

Ифтар Чорлу8

Ифтар Чорлу9

Ифтар Чорлу10

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност