Събития

Поздравителен адрес от председателя на ДПС Мустафа Карадайъ по повод 22 години от учредяването на Младежко ДПС

От името на ръководството на ДПС и от свое име честитя рождения ден на най-голямата младежка структура - Младежко движение за права и свободи. Отбелязваме празника в условия на безпрецедентна епидемиологична обстановка, тежка политическа и институционална криза. Но за вас това е и време за отчет и оценка на постигнатото през годините. Вярвам, че реализирайки своите права и отговорности в условията на социални и икономически трудности, вие продължавате да увеличавате и разширявате доверието на гражданите. Превръщате активната политика в мост към по-добър живот на хората.
 
Пожелавам ви самочувствието да отстоявате своите принципи и категорични послания, че просперитетът на България е немислим без вас. Вие сте настоящето и бъдещето на България, на Европа и на света. Нека винаги да имате смелостта, дързостта, волята и постоянството за постигане на мечтите си.
 
Честит празник!
 
                                                                                                                       Мустафа Карадайъ
                                                                                                                     Председател на ДПС

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност