Събития

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ се срещна с представители на Фондация "Фридрих Науман"

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ проведе работна среща с регионалния директор на Фондация Фридрих Науман за Югоизточна Европа Мартин Коте.
 
Мустафа Карадайъ и Мартин Коте обсъдиха над 20 годишната история и традиция в сътрудничество с либералното семейство и Фондацията.
 
Председателят на ДПС и директорът на Фондация Фридрих Науман обсъдиха също и съвместната работа с Фондация "Фридрих Науман". Лидерът на ДПС каза, че "от години с фондацията се осъществява политическа обучителна дейност на младежите на ДПС. Чрез тези обучения младите биват ангажирани и придобиват ясен поглед към политиката."
 
На срещата присъстваха и зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, членът на ЦОБ Станислав Анастасов, директорът на Фондация Либерална интеграция Биршен Ибрямова, Ивайло Цонев-проектен координатор за България и Северна Македония-Фондация за свободата "Фридрих Науман" и Арет Демирджи-проектен асистент на Фондация "Фридрих Науман" за Югоизточна Европа.
 
 IMG 20201007 WA0001

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност