Ахмед Ахмедов от Девин: Поздравявам полицаите, но не и милиционерите

Поздрав към полицаите за професионалния им празник отправи зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов.

Поздравявам полицаите, но не и милиционерите, заяви Ахмедов по време на предизборен митинг на ДПС в Девин, област Смолян. И заяви: "Пожелавам им много здраве и професионални успехи".

Devin3

30 години, след като ДПС отвори вратата към демокрацията в България, наблюдаваме същите репресии, които се извършваха и преди 1989 г. Наблюдаваме арести на наши симпатизанти и представители на ДПС, заяви Ахмедов. И подчерта: "Единствената цел е да уронят авторитета и достойнството на нашите гласоподаватели, за да може ДПС да има по-малко гласове и да не може да участва активно в политиката".

Но, от този площад искам да кажа, че без участието на ДПС в управлението, няма как да се получи нужният диалог, няма как да се постигне просперитет в нашата мила Родина България, категоричен бе зам.-председателят на Движението. Само с нашия президент г-н Карадайъ и с нашия вицепрезидент г-жа Искра Михайлова можем да получим диалог и развитие, заяви Ахмедов.

Devin4

В предизборната среща участваха лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова, зам.-председателят на Движението Халил Летифов, президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк, евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Атидже Вели и водачът на листата в Смолян Хайри Садъков.

Днес отново всички ние пишем история. И аз се радвам, че Смолян участва в тази история, каза още Ахмед Ахмедов.

Преди 30 години заедно писахме историята Родопите и Делиормана. Тогава всички ние, благодарение на нашия почетен председател д-р Ахмед Доган се обединихме и така рухна тоталитарният режим. Поставихме основата на демократична България. Поставихме много основи и благодарение на тях, България стана част на НАТО и ЕС, припомни Ахмедов.

И заяви: "Постигнахме добри стандарти, но от 2009 г. насам нашата мила родина България не се развива добре. Всички го изпитахме на свой гръб. Днес наблюдаваме кризи – здравна, социална, енергийна и политическа".

Убеден съм, че всички заедно ще приключим с политическата криза на 14 ноември, като гласуваме с №17 и за нашите народни представители, и за нашата кандидат-президентска двойка. Eдинственият шанс не само за област Смолян, но и за цяла България е да подкрепим Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, защото само и единствено те олицетворяват единството на нацията ни, категоричен бе Ахмедов.

 

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност