Делян Пеевски: Категорично подкрепям желанието на кметовете за по-голяма децентрализация, развитието на българските общини е приоритет за мен!

„Категорично подкрепям желанието на кметовете за по-голяма децентрализация“. Това обяви водачът на кандидат-депутатската листа на ДПС във Велико Търново и народен представител в четири Народни събрания Делян Пеевски при срещата си днес кмета на Свищов Генчо Генчев. Срещата им беше в рамките на поредица от разговори, които Делян Пеевски проведе във великотърновската община. Заедно с него бяха членът на ЦОБ на ДПС Камен Костадинов, кметът на Белица Радослав Ревански, третият и петият в листата на ДПС във Велико Търново – Мастън Мастънов и Сунай Мунков, а също и ръководството на ДПС-Свищов. 

„Категорично подкрепям и ще работя за развитието на всички български общини и в частност общините от област Велико Търново“, посочи при разговора си с Генчо Генчев Пеевски. В същото време подчерта, че общините трябва да съдействат на бизнеса, за да се създават работни места и да се задържат хората в региона, за да може по този начин Свищов да си върне старата слава на финансов и академичен център. От своя страна кметът на града благодари за подкрепата и постави въпроса за осигуряване на финансиране за извеждане на тежкия трафик от града посока бъдещия скоростен път Русе-Велико Търново. Делян Пеевски изрази мнение, че това би следвало да е ангажимент на всички бъдещи депутати от региона и той лично ще подкрепи подобен проект.

 1

Делян Пеевски се срещна и с ръководството и служителите на местния месокомбинат, пред които потвърди категоричната си подкрепа и декларира, че ще подпомага всяко усилие, което подобрява условията за бизнес в Свищов. „За да има работни места и младите да остават в нашата Родина“, посочи той.

Обиколката на водачът на листата на ДПС Делян Пеевски продължи със среща на кафе в центъра на града със симпатизанти, пред които потвърди подкрепата си за решаването на проблемите на региона. Те пък му благодариха и посочиха, че се радват, че е оглавил именно листата във Велико Търново, защото се надяват, че благодарение на усилията му при тях ще бъде постигнат същият растеж като в другите региони, чийто представител в парламента е бил.

 Делян Пеевски заедно с активисти на партията, симпатизанти и съмишленици разговаря и със студенти и преподаватели на един от водещите икономически ВУЗ-ове у нас - Стопанската академия “Д. Ценов” в Свищов.

Динамичната програма на водача на листата на ДПС Делян Пеевски продължи със срещи в  бастиона на партията в община Полски Тръмбеш - с. Петко Каравелово, където  Пеевски обсъди наболелите проблеми с местните жители. Отново поставиха основния си проблем - липсата на канализация и пречиствателно съоръжение.

3

Пеевски и роденият в селото Мастън Мастънов, депутат от 45-то Народно събрание призоваха симпатизантите на партията за единство и пълна мобилизация за постигане на високи резултати на изборите на 14 ноември.

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност