Искра Михайлова от Силистра: Ние можем да бъдем европейската кандидат-президентската двойка на изборите

Вярвам в европейските принципи, вярвам, че можем да допринесем за демокрацията у нас. Това заяви кандидатът за вицепрезидент на ДПС Искра Михайлова на предизборна среща в Силистра. В нея участваха още лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, кандидат на Движението за президент, Илхан Кючюк, председател на АЛДЕ и Джевдет Чакъров, водач на листата на Движението в Силистра.

Silistra3

Ние с г-н Карадайъ имаме самочувствието да кажем: Ние знаем, ние можем. Ние вярваме, че президентската институция е част от държавността. И повече от 20 години сме се учили, че принципът на заедността е голямото богатство, добави тя.

Затова и една от каузите, която ще предложа, е – българското културно наследство като част от европейското наследство, каза още Михайлова.

Основание за самочувствието ми да се кандидатирам е подкрепата, която имаме от европейските ни приятели. Там ние, представителите на ДПС, сме равни, достойни, работещи в партньорство с цяла Европа. Те ни дават самочувствието да кажа: Ние можем да бъдем европейската кандидат-президентска двойка на тези избори. Ние можем да бъдем президентът и вицепрезидентът, които наистина ще приложим европейските ценности в България, заяви още кандидатът за вицепрезидент.

Silistra7

Но най-вече самочувствието ми давате вие, нашите членове, нашите симпатизанти, защото заедно ще покажем, че България има бъдеще на модерна демокрация. Бъдете живи и здрави и подкрепете бъдещето на България, завърши речта си Искра Михайлова.

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност