Мустафа Карадайъ от Глоджево: Нашата програма за ускорено икономическо развитие на страната ще даде възможност за достойно бъдеще на нашите деца в нашата Родина

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пристигна в Глоджево, област Русе, за да представи листата на ДПС за Русе, чийто водач е Бюрхан Абазов.

Тези избори са най-важните след 1989г., затова трябва да направим своя избор, заяви Мустафа Карадайъ пред събралите се хора в Глоджево. Той бе категоричен „на тези избори или оставяме държавата без цел, без посока, без приоритети, без програма за управление,  да продължава да пада по всички показатели по инерция към дъното и да завещаем на нашите деца милиарди дългове и гурбет за препитание или обратното. С номер 9 избираме Движението за права и свободи, приоритетите ни са ясни от 5 години ги повтаряме, а те и от миналата година са приоритетите на ЕС. Имаме програмата за ускорено икономическо развитие на страната, за да има  достойно бъдеще за нашите деца, нашите внуци в нашата Родина. Това е изборът, който трябва да направим“, призова Карадайъ.

Евродепутатът Атидже Вели разясни на хората, че „миналата година Европа избра своята посока с диалог, институциите на ЕС заедно с политическите партии на ЕС седнаха на една маса и определиха посоката на Европа. ДПС кани от години политическите партии, за да се определи посоката на България и никой не се седна на тази програма. ДПС има конкретна програма има и конкретни приоритети“, каза евродепутата Вели.

 Тя направи сравнение на  ЕС с влакова композиция и заяви  „Ако приемем, че ЕС е една влакова композиция и България е последния вагон на този влак и сме на дъното на всички класации. То ако не направим промяната на тези избори, толкова големи ще станат различията ни с ЕС, че ще ни се откъсне вагона, убедено заяви Вели. Евродепутатът призова  „да бъдем разумни и да мислим за бъдещето си. Ние като млади хора искаме да работим и  живеем в България, при нашите родители и програмата за ускорено икономическо развитие на ДПС ще даде тази възможност”.

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност