Хамид Хамид от Шумен: Да сложим край на пандемията от хаос, омраза и вдигнат юмрук

Искам първо да ви благодаря и поздравя с победата на последните избори. Положихте огромни усилия, работихте неуморно до последния човек успяхте, да изкарате на изборите и върнахте първото място на политическата сцена на ДПС Шумен. Сигурен съм, че и на тези избори ще бъдем първи. С тези думи Хамад Хамид, член на ЦОБ на БСП и втори в шуменската листа на Движението след лидера Мустафа Карадайъ се обърна към депесарите от региона по време на предизборна среща.

Но дали това ни е достатъчно? Освен, че ще бъдем първи, трябва и значително, да подобрим резултата си. Председателят на партията Мустафа Карадайъ е водач на листата на ДПС в Шумен, той е и кандидатът ни за президент. Това задължава област Шумен тройно повече отвсички останали и трябва, да дадем всичко от себе си, да покажем големи резултати, каза Хамид.

Изборите са 2 в 1 и те трябва да сложат край на една пандемия, която от няколко години за огромно съжаление се установи в българския политически живот. Пандемията на хаоса, омразата, разделението, вдигнатия юмрук. Време е от политиката да си отиде моделът Радев – Борисов. Време е от политиката, да си отиде фасадната демокрация на кръга "Капитал". Време е, защото през всичките тези години без да се явяват на избори кръгът "Капитал" имат свойте министри. Така подменят реалният вот на хората с една единствена цел - да задоволят своите иконмически интереси, заяви още Хамид Хамид.

Ето какво още каза кандидатът за народен представител от Шумен: "Време е България, да има нов президент. Президент, които ще обединява, ще спазва закона и Конституцията, ще е генератор на нови национални идеи и ще поведе България към ускорено икономическо развитие, законност и стабилност, за да няма повече хаос.

Хората вече с недоверие разговарят. Стигнахме до там, че гоним първото място по смъртност в света, защото не можем да се справим с пандемията от коронавирус. Болниците нямат елементарни медицински средства. Липсват лекарства, няма персонал. Обещаните пари за хората на първа линия не се плащат. Всеки ден виждаме протест след протест, а тези които се явиха на предните избори с идеята, че са промяната, се провалиха тотално. И то два пъти, защото без диалог нищо не се постига.

ДПС разполага с достатъчен експертен и политически потенциал да реализира своята програма за ускорено развитие на държавата. За това на 14 сме длъжни да преследваме трети мандат в Шумен, както и да изберем нашия председател за президент още на първи тур".

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност