Централният предизборен лъч на ДПС тръгна

Белият автобус на ДПС потегли на голямата си обиколка в страната за парламентарните и президентските избори. Той е брандиран с лика на кандидатите за президент и вицепрезидент, издигнати от движението - Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, с номера на бюлетината - 17 и мотото на кампанията им: "За единството на нацията".

Карадайъ: Олицетворяваме единството на нацията

Мотото на парламентарната кампанията на ДПС е: "За държавността".

Първата спирка на Централния предизборен лъч на ДПС е днес, 15 октомври 2021 г., във Видин, където водач на листата на Движението е заместник-председателят на партията Станислав Анастасов. Той е депутат в 42-ото, 43-ото, 45-ото и 46-ото Народно събрание, бил е министър на околната среда и водите.

Ние олицетворяваме единството на нацията, заяви по-рано днес Мустафа Карадайъ при представянето на листите на ДПС и кандидат-президентската му двойка.

Заедно можем, каза на онлайн събитието Карадайъ. И даде специално обещание към българите: "Пред себе си, пред своите избиратели, пред всички български граждани, пред своята, пред нашата Родина обещавам, че и като президент, както досега като политик, като народен представител, председател на партията няма да прекъсна и да загубя връзката си с хората. Аз познавам проблемите на хората. Работя за намиране на решение на тези проблеми. Тези, които ме познават, ще потвърдят това."

 

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност