ДПС е № 1 в бюлетината за изборите

Движението за права и свободи (ДПС) е № 1 в бюлетината за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 октомври 2021 г. Жребият бе изтеглен днес в Централната избирателна комисия.

„Съдбата ни даде знак, номер едно е числото на победата, но освен това е на обединението“, коментира лидерът на Младежко ДПС Сезгин Мехмед, водач на листата на Движението в Хасково.

"Движението за права и свободи е тази политическа сила, която може да постави началото на обединението в българската политика за реализирането и за преодоляването на всички кризи", каза още Мехмед.

„Преодоляването на политическата криза минава през победата чрез изборните резултати. Затова се надяваме да убедим повече български избиратели да гласуват за ДПС. Съдбата ни даде този знак, нека всеки да помисли със своята душа и съзнание, за да прочете знаците на съдбата“, коментира Сезгин Мехмед.

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност