Петър Чобанов: Трябва да се гарантира реална конкуренция на пазара

Борбата с високите цени минава през това всички мерки за подпомагане да се насочат към онези, които наистина се нуждаят от подпомагане. Да се гарантира реална конкуренция на пазара, както и да се подпомогнат българските земеделци“. Това заяви водачът на листите на ДПС в София област и в Ямбол Петър Чобанов пред Нова телевизия.

Ние предупреждавахме още през септември какво ще се случи, но тогава никой не обърна внимание. За съжаление, бяха проведени политики, които доведоха и до увеличаване на инфлацията“, добави Чобанов.

Той е категоричен, че трябва да се обърне внимание на хората с ниски доходи, за да може да се подпомогнат и да потребяват нормално.

„Трябва да обърнем внимание и на конкуренцията в икономиката, на контролните органи, които започнаха да действат и в тази посока да видим имаме ли достатъчно конкуренция или нямаме”, коментира още Петър Чобанов.

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност