Филиз Хюсменова: Да дадем шанс на жените, да подкрепяме децата!

Организацията на жените в ДПС Варна беше първата, която мощно заяви мястото и способностите на жените в ДПС и в политиката на ДПС. Това заяви Филиз Хюсменова, водач на листата на ДПС за Варна. Тя се срещна с женското дружество на Движението в район "Вл.Варненчик". Да уважат г-жа Хюсменова дойдоха над 140 жени от региона.

Филиз Хюсменова2

Бившата евродепутатка подчерта, че именно женската организация на ДПС  "даде пример и криле на други жени за същия оптимизъм и безрезервна отдаденост към каузата на ДПС".

Филиз Хюсменова благодари специално на дамите за тяхната всеотдайност към политиките на ДПС и за отстояване правата на жените в днешния свят.

"Да даваме шанс на жените, да подкрепяме децата! Защото мислейки за тях, мислим за България, за бъдещето й, за нас!", каза Филиз Хюсменова, откривайки срещата, а след това обърна внимание на всяка жена, уважила събитието на ДПС.

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност