Хасан Адемов в Силистра: Когато искаш да работиш от душа и сърце за ДПС, няма значение на каква позиция си

75 % от българските граждани изпитват затруднение при задоволяване на основни жизнени потребности. Основната цел на ДПС е да спре обедняването, да се опита да повиши доходите, защото ако не се преборим с инфлацията, няма как да вървим напред. За хората темите са високата инфлация, цените в магазините, работните места и борбата за хляба, а не дали ще бъде преместен Паметника на съветската армия, Шенген или Магнитски.

Това заяви експертът по социална политика д-р Хасан Адемов на предизборна среща в Силистра. На нея участваха лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, водачът на листата доц. д-р Джевдет Чакъров и евродепутатът Искра Михайлова.

ДПС ще вкара дневния ред на хората в парламента. Нашето мото е: Разум, отговорност, диалог. Когато искаш да работиш от сърце и душа за ДПС, няма значение на каква позиция си, заяви Адемов.

Ние водим позитивна кампания и не се занимаваме с другите политически партии, но когато те лъжат, няма как да не реагираме, добави той и припомни, че Промяната е обявила 55 % увеличение на пенсиите.

Сега отново казват: Искаме да имаме 121 депутати, иначе няма да има смисъл от участие на тези избори, тъй като с местните избори отново ще има вот 2 в 1. Не им вярвайте, защото се опитват да се възползват от това, предупреди Хасан Адемов.

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност