Искра Михайлова във Видин: Да гласуваме с разум и отговорност за достойни хора

„Честит празник! Днес е 3 март, ден на национална гордост! Ден, който обединява всички българи”. С тези думи евродепутатът от ДПС Искра Михайлова, зам.-председател на групата „Обнови Европа” в Европарламента, се обърна към препълнената зала във Видин, където Движението даде старт на предизборната си кампания. Водач на листата на ДПС в региона е зам.-председателят на партията Станислав Анастасов. В събитието участваха лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, зам-председателят на 48-ото НС Йордан Цонев, зам.-председател на ДПС, и социалният експерт на партията д-р Хасан Адемов, бивш социален министър.

Видин2

Започваме кампанията на 3 март - деня на Освобождението на България, деня на бъдещето на България. Нека да е успешна, пожела Михайлова.

Благодаря ви, затова че на празничния ден оценихте ролята на Движението за права и свободи за свободата в България, за бъдещето на България и за възможностите за Видинския регион, заяви Искра Михайлова.

Видин3

Не случайно мотото ни е „Разум, Отговорност, Диалог!”. Много често председателят на партията говори за разум,  за отговорност, за диалог в Народното събрание, защото те рядко се срещат. ДПС обаче е политическата сила, която демонстрира точно това. Благодаря на опитните народни представители, пожелавам и на другите, които сега ще станат депутати, с разум и отговорност да влизат в диалог по всеки от проблемите, заради които ще ги изпратите в Народното събрание, каза Михайлова.

Но разум, отговорност и диалог трябва да има и когато гласуваме. Ние сме тук, за да сме в диалог с вас. Ние очакваме от вас да разкажете на всички, които не са в тази зала, но биха искали да чуят, че разумът е абсолютно необходим, когато гласуваме. Да гласуваме с отговорност, призова още евродепутатът от ДПС.

Нека да бъдем разумни, нека да бъдем отговорни и нека в диалог с хората всички заедно стигнем до решението, че подкрепата за ДПС е решение на проблемите на България и решение на проблемите на Видинския регион, заяви Искра Михайлова.

Видин17

„Колко години повтаряме, че трябва да има добра пътна връзка между Видин и столицата на България? Вие помните най-добре. Колко години повтаряме, че пътищата в областта трябва да са по-добри? Колко години повтаряме, че това бил най-изоставеният регион, че трябва да задържим младите хора, като им дадем подходящо образование, за да си намерят работа? Проблем ли е това на Видин? Да, проблем е. Разбирам, чета статистика, че има потенциални инвеститори.  Те ще дойдат, но трябва да има кой да работи и е важно той да е компетентен”, категорична бе Михайлова.

Видин16

„Може ли да се реши този проблем, ако имаме добър диалог между всички граждани, между образователните институции и парламента, между представителите на Видинска област в парламента, между браншовите организации, земеделските производители, отговорниците за малките и средни фирми, за да дойдат инвеститорите във Видин и да има работа? Можем!” – увери Михайлова. И посочи начина за това - с разум, с отговорност и в диалог.

Нека изберем тези хора, посочи Михайлова листата, начело със Станислав Анастасов. Защото, гласувайки за тях, ние избираме достойни хора, не еднодневки, не такива, които ще говорят на едро, а такива, които работят постоянно за своя регион, обобщи Искра Михайлова.

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност