Мустафа Карадайъ в Севлиево: Да гласуваме с разум, не с предразсъдъци

Голямата разликата в тази предизборна кампания е, че едни партии се опитват да налагат своя дневен ред на обществото, а ДПС иска в диалог с хората и с отговорност пред всеки от вас да постави дневния ред на хората като дневен ред на парламента. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Севлиево. На нея присъстваха лидерът на европейските либерали Илхан Кючюк, както и експертът по социална политика Хасан Адемов. 
IMG 20230306 121641 1
ДПС пише в момента дневния ред на 49-ото НС – по проблемите, които в момента чува от хората, включително в малките населени места, заяви още председателят на партията, уточни Карадайъ..
17 % е средната инфлация, а за малката потребителска кошница тя е вече 25 %. Там ни удря по -джоба, защото всички усещаме цените в магазините. Това е големият проблем, но той няма да се реши с противопоставяне и с избори всеки месец, категоричен е Карадйъ. 
IMG 20230306 113755
Времето за едноличните и еднопартийните управления отмина. Хората ясно посочиха, че никой не може сам да управлява. Не ги чуват само тези, които не искат да си говорят с българските граждани, а искат да продължат да чертаят разделителни линии. Те сега се опитват ни демотивират да не участваме на изборите. Няма да стане! Затова е важно да се обяснява да хората, че трябва да поемат отговорност към себе си, семействата си, общините, към нашата Родина и да гласуват с разум, не с предразсъдъци, каза още Карадайъ. 
IMG 20230306 120711
Габрово има шанса да заеме достойно място на картата на ДПС. Област Габрово показа, че може да се обединява в кризисни ситуации. Вие съвсем скоро го отново доказахте. Искам да благодаря на партийната структура за организацията на дарителската кампания в помощ на пострадалите след опустошителното земетресение в Турция, каза още Карадайъ.
IMG 20230306 113658
ДПС организира дарителска кампания, но дарители са всички български граждани, независимо от тяхната етническа и религиозна принадлежност. Благодаря и поклон пред всички онези, които бяха част от дарителската кампания. И след като можем да се обединим при това бедствие защо да не се обединим и пред тежката ситуация в България и да преодолеем политическата криза, заяви председателят на ДПС.
IMG 20230306 121637
 
20230306 113534
 

alde party logoALDE Charter of Values

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност